sluit venster Het is niet toegestaan om:

-Mensen persoonlijk aan te vallen;
-Te discrimineren;
-Persoonlijke gegevens van derden te verspreiden;
-Beledigend en/of aanstootgevend materiaal en/of teksten te verspreiden;
-Een rol te spelen;
-Te spammen en/of te flooden;
-Reclame te verspreiden.

Wat wij van chatters verwachten:
-Een duidelijk leesbaar gesprek. Een spelvout kan voorkomen, spelvauden niet;
-Het hebben van een serieus, leuk en gezellig gesprek waar een grapje kan. Chat op stelten zetten resulteert in kick en/of ban.

De beheerders (@naam) behouden zich het recht ieder persoon ten alle tijden uit de chat te verwijderen en/of te verbannen wanneer er niet aan de regels wordt voldaan.
EftelingChat beheer is niet verantwoordelijk voor wat in de chat wordt besproken. Wel houden wij de chat onder toezicht en zal er worden opgetreden tegen het fout gebruiken van de chat en bij het overtreden van regels.

sluit venster Hoe werkt de chatbox?
Wanneer je de chatpagina opent krijg je een inlogscherm te zien, hier kan je je naam invullen waarna je op de knop chatten drukt. Wanneer je je nickname geregistreerd hebt op de chatserver krijg je na het inloggen een apart venster om je wachtwoord in te vullen.

Hoe registreer ik mijn nickname?
Druk op het menuknopje linksonder naast de smiley, nu opent er een menu. Druk hier op registreer je nickname. Vul de gegevens in en druk op registreer je nickname. Let er op dat je een bestaande e-mail adres invult, aangezien je een mail ontvangt om je registratie te voltooien.

Wat betekenen de gekleurde bolletjes voor iedereen zijn naam?
De gekleurde bolletjes betekenen de statusen van de chatters, hieronder een overzicht van de verschillende bolletjes:
  • Grijs: Normale chatter.
  • Groen: Voice status, mensen die hun nick hebben geregistreerd.
  • Geel: Half-operator status, dit zijn mensen die kunnen kicken en bannen.
  • Rood: Operator status, dit zijn mensen die kunnen kicken en bannen en staan boven de half-operator.
  • Lichtblauw: Administrator status, dit zijn mensen met meer bevoegdheden dan een operator. Wordt in onze chatbox niet gebruikt
  • Donkerblauw: Eigenaar status, de eigenaar van de chatbox. In onze chatbox is dat de bot met de naam EftelingChat.
Wie is de gebruiker met de nickname EftelingChat?
Dit is de chatbox bot, deze helpt de operators met het uitvoeren van beheerderswerkzaamheden en op deze bot draait ook onze triviant spel.

Hoe kom ik bij triviant?
Helemaal linksonder zie je een knop met #Eftelingchat-Triviant, als je hierop drukt verander je van kanaal en kom je in het triviant kanaal uit. Om terug naar het chatkanaal te gaan druk je op #Eftelingchat.
sluit venster
sluit venster Eigen chatbox

Het is ook mogelijk om een aparte chatbox aan te maken op onze site. Dit is een tijdelijke chatbox waar alleen mensen in zitten die de link hebben van de chatbox. Dit is handig als je bijvoorbeeld met een vriendengroep wil chatten. Om hiervan gebruik te maken druk je op de onderstaande knop met "Maak chat", er verschijnt nu een link in het lege vak naast de knop. Kopieer deze link en plak deze in je browser, je hebt nu je eigen chatbox. Vervolgens deel je dezelfde link naar de personen die je wil uitnodigen in je chatbox.

LET OP: OpDenLoreley.nl noch EftelingChat zijn aansprakelijk voor de gebeurtenissen in eigen chatboxen.

sluit venster

Schatkist

Historie
Vacatures uit het verleden

Werken bij de Efteling? Tegenwoordig zoek je een vacature op via de website van de Efteling. Vroeger vond je deze vacatures vooral in de krant. Wij hebben een selectie oude vacatures die geplaatst zijn tussen 1953 en 1970.

Lees meer... Toegevoegd op: 24 maart 2017

Historie
Advertenties uit het verleden

Tegenwoordig zie je de Efteling bijna dagelijks voorbij komen op social media, tv en radio. Hoe zag dat er vroeger eigenlijk uit? Wij hebben een mooie selectie oude krantenadvertenties die geplaatst zijn tussen 1951 en 1966.

Lees meer... Toegevoegd op: 17 november 2016

Tekeningen
Raven Rijk, Halloween in de Efteling

De 33 jarige grafisch vormgever en illustrator Ronny Gomis heeft de serie Raven Rijk bedacht. Een serie met spookachtige illustraties van Efteling figuren. We spraken Ronny en bekeken zijn schitterende creaties.

Lees meer... Toegevoegd op: 28 oktober 2016

Nieuws
Welkom in de Schatkist

Op dit moment zit je in de Schatkist van Opdenloreley, een gloednieuw onderdeel op de site. De Schatkist is gevuld, en zal in de toekomst gevuld worden met unieke content voor de echte Eftelingfan.

Lees meer... Toegevoegd op: 11 oktober 2016

Muziek
Alle muziek Negen Pleinen Festijn online

Het Negen Pleinen Festijn van dit jaar zit er helaas al weer op. Zin om nog eens na te genieten? Doe dat dan met alle muziek van het Negen Pleinen Festijn.


Lees meer... Toegevoegd op: 15 september 2016

Nieuws
Geen circus tijdens Negen Pleinen Festijn

De nieuwe 6 koppige circus act onder de naam 'The White Horse Circus Company', zal tijdens deze editie van het Negen Pleinen Festijn toch niet te zien zijn op het Witte Paard Plein.

Lees meer... Toegevoegd op: 3 juli 2016

Muziek
50 jaar... Maanlichte Nachten

Op 3 mei 2016 opende de expositie "50 jaar... Maanlichte Nachten" in het Eftelingmuseum. Wij hebben nu de audiotrack die te horen is tijdens de expositie. Zo kan je het ook thuis beleven!

Lees meer... Toegevoegd op: 8 mei 2016


Opdenloreley.nl is een site voor en door Efteling liefhebbers.
Klik hier voor de officiële Efteling website.
© - 2014 - 2018 Opdenloreley.nl